Mirle, Bram,Robbe,Igor en Aiko, beter gekend als 1+1= 3 waren gisteren de winnaars (zie foto) van de Terduinen quiz !Proficiat aan deze kanjers, maar ook de anderen hebben zeker hun best gedaan! Het was een heel leuke avond.

Ook vandaag hebben we niet stil gezeten. Deze keer was het de beurt aan de leerlingen van het 3de en 4de leerjaar om te kokkerellen. (foto’s volgen nog) Ook bij hen was het resultaat om vingers van af te likken !

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar deden een schattenjacht op het domein van de Breugelhoeve en konden een code kraken!Hierdoor konden ze allemaal een prijsje kiezen. Wat hebben we knappe speurneuzen. Daarna kregen ze uitleg over alle diertjes op de knuffelboerderij. De dieren zijn weer goed vertroeteld door onze lieve schatten.

Liam Pops zijn verjaardag is goed gevierd. Het feit dat hij zijn angst overwon en op een paard klom maakte deze dag extra speciaal! Natuurlijk hebben we allemaal weer veel bijgeleerd in de manège!

Als avondactiviteit speelden we verschillende spelletjes in een doorschuifsysteem. Nu maar op tijd naar bed, want morgen staat er weer veel op de planning!

Ook nog een heel dikke merci aan de mama van Arda. Mama zorgde voor mooie versierde, maar ook héél lekkere cupcakes. Wat waren die lekker.

Dag 3: Woensdag 16 maart 2022